Annons
Annons

Rooms for Harmony

Some pictures from our living rooms at the IKEA Fesitval in Milan where Anna and I styled four rooms as a "Life at home" inspiration. Room for Creation, Compact living, Harmony and Growing...

Anna Lenskog Belfrages härliga tolkning av en kreativ ateljé i blå toner . ”Room for Creation” med bl a möbler och textilier ur Stockholms kollektionen och arbetsbord från kommande Hay samarbetet Ypperlig.

Annons

Mitt ”Compact living” med en mix av gamla IKEA klassiker som Docksta bordet och nyheter som favoriten Odger. En stol som kommer i varuhusen i höst. En annan favorit är den tidlösa arbetslampan Tertial som nu finns i nya färger, vitt och antracit. Superfina!

”Room for Harmony”. Min tolkning av ett vardagsrum där tempot är behagligt stillsamt. Nedtonad färgskala i grågrönt, beigea nyanser och naturmaterial och såklart nya favoriterna, de flätade borden och skåpet i Stockholms kollektionen som släpps till försäljning idag.

”Room for Growing”. Annas härligt livsbejakande rum som är ett av de mest fotograferade på utställningen. Ett rum för växtälskaren fyllt av grönska och spirande sticklingar. 

Det är alltid svårt att ta inspirerande inredningsbilder i utställningar där ljus och vinklar kan vara knepiga, men som tur var hade vi med oss fotograf Ragnar Ómarsson som dokumenterade rummen för inlägg på Livet hemma. Fler bilder från respektive rum kommer på bloggen under våren, men här ovan är några sneakpeeks från stylingen. Ett väldigt roligt och inspirerande uppdrag där vi fick möjlighet att använda en del nyheter från kommande kollektioner. Det kommer en hel del fina nyheter inför hösten! Kika gärna in på IKEA Festivalen om du är i Milano för möjlighet att klämma och känna! Kollektionen Ypperlig i samarbete med Hay är toppenfin med bl a härligt bord, bänkar och pallar. Jag hittade även några favoriter bland de nya stickade plädarna och stolen Odger som kommer i höst. Och missa inte att slå dig ner med en cappuccino i de nya utesofforna som står intill kaféet. Snygga och supersköna när man behöver vila fötterna en stund!

Photography Ragnar Ómarsson and styling by me and Anna Lenskog Belfrage for IKEA Festival in Milan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (51)
PINNA (8)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar