Annons
Annons

Rug love

by Mölle

by_molle_carpet_1_1024x1024

Det är svårt med mattor. Det finns så många fina men det känns ändå snudd på omöjligt att välja ut den perfekta mattan. Hemma har jag ”fastnat” för sisalmattorna för sin neutrala och slitstarka karaktär. Men jag kan längta efter ett annat uttryck emellanåt och föll pladask för denna fina, Piilopirtti (Hideaway) i återvunnen bomull, design Saana ja Olli hos by Mölle.

Annons

Hos By Mölle hittar du även en underbar linnekollektion, samt ett urval möbler och inredningsdetaljer för det naturliga hemmet. Allt med ett lågmält och gediget uttryck. Jag gillar!

Picture, Piilopirtti carpet from By Mölle

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pella



Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar