Annons
Annons

Så stylar du din arbetsplats

Hemma-hos-Pella-Hedeby04-682x1024Hemma-hos-Pella-Hedeby05-682x1024

Bilderna ovan är från mitt förra hem, där mitt arbetsbord stod placerat i en nisch intill trappan i vardagsrummet. För att hörnet skulle få mer karaktär målade jag väggen i en mörkt grågrön nyans. Även tavellisterna målades in i samma färg. På dessa stod favoritcitat, magasin, böcker och diverse favoritsaker och skapade en evigt föränderlig inspirationsvägg.

Annons

Enkla benbockar är återkommande favoriter när jag inreder arbetsrum. Liksom en bekväm stol – gärna med en lurvig fäll som mjukar upp.

STIL_INSPIRATION_Pella_hedeby_portfolio_white_workspace

Samma koncept – helt i vitt. Stylat för JM/Hitta hem för ett par år sedan. Återigen får bilder och snygga vardagsdetaljer bilda stilleben som blir inspirerande blickfång vid arbetsplatsen.

En annan favoritdetalj som jag använt i flera sammanhang är armeringsnät från bygghandeln. Det kostar nästan ingenting och med hjälp av pappersklämmor har du en kreativ moodboard vid skrivbordet. Stramt rutmönster och en snyggt patinerad rostig yta fungerar i de flesta sammanhang.

STIL_INSPIRATION_Pella_hedeby_portfolio_workspace_details

Benbockar igen. Grafiskt svart och skrivbordet placerat mitt i rummet i den här visningslägenheten som jag inredde för JM.

Styling by me.

Fotocred bild 1-2 Sofi Sykfont/Creart, bild 4 min egen, bild 2, 3, 5, 6 Kristofer Johnsson

 

[sc_product_set id=”AU8ZbnNGcFri4tRRU0Wu” title=”” add_link=”true”]

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar