Annons
Annons

San Giorgio | Our hotel room

 
 

 
 
 

 
 
Drömmer mig tillbaka till semesterkänslan och vårt supermysiga hotellrum. Mullvadsgrå väggar, vitt paneltak med strama bjälkar och mosaikgolv.

Annons

Enkelt och effektfullt tillsammans med rustika trämöbler. Jag gillar verkligen den trivsamma känslan i inredningen på hotellet. Där alla rum har sin egen karaktär med individuell färgsättning och handplockade möbler och inredningsdetaljer.

 
Nedan charmig den charmiga blandaren i damrummet vid polen.
 

 I dream myself back to the holiday feeling and our super cozy hotel room. Mole gray walls, white panel ceilings with exposed beams and mosaic floors. Simple and effective with rustic wooden furniture. I really like the cozy feeling in the the decor of the hotel. Where every room has its own character with individual color scheme and hand-picked furniture and accessories.
 
Above, the charming tap in the Ladies room by the pool.
 
 
Pics by me from our vacation at San Giorgio Mykonos, se more from the hotel in previous posts, here and here
 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar