Annons
Annons

Sara Medina Lind

Annons

_ML_2381_ML_2321 _ML_2351 _ML_2385

Sara is one of the most loveable persons I know. She is also a great photographer and designer and has the best sense of style. These are some of the pictures from her home featured in MY HOME magazine.

Missa inte hemma-hos reportaget från Saras hem i MY HOME magasinet som är ute nu! 

Styling by me, photographer Sara Medina Lind

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar