Annons
Annons

Sara Medina Linds home for sale

_ML_7660 _ML_7690 _ML_7362_ML_7328 _ML_7501 _ML_7459 _ML_7711 _ML_7691_ML_7386

Det här är verkligen en av de finaste lägenheterna jag vet. Så trivsam med ett fantastiskt ljus. Det kan inte minst anas i fotograf Sara Medina Linds fina bilder. Förutom att vi gjorde detta hemma-hos reportage tillsammans för My home magasinet så har vi dessutom använt hemmet som studio vid några  av våra gemensamma jobb, så jag vet vad jag pratar om.

Annons

En dröm om du är på jakt efter en 2:a i Stockholms Innerstad.

Photographer Sara Medina Lind´s home is out for sale at Vision Fastighetsmäkleri

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar