Annons
Annons

Scandinavian style

jm_vindmollan_112klarb jm_vindmollan_130klarb jm_vindmollan_086klarb jm_vindmollan_015klarb jm_vindmollan_034klarb jm_vindmollan_189klarb

De snygga Sjuan stolarna sätter sitt självklara avtryck i inredningen. Den neutrala basen med vita väggar och snickerier mjukas upp med tonen från det congacsfärgade lädret, en värme som återkommer i material som koppar, trä och terracotta runt om i lägenheten. Jag gillar de mjuka övergångarna med de smutsiga pastellerna och textilier i en mustigare färgskala kombinerat med en stram grafisk kontrast.

Annons

Interior and styling by Pella Hedeby och Marie Ramse,  Photographer Kristofer Johnsson. See more pictures at Hitta hem.

 

[sc_product_set id=”AU3ZJDI8cFri4tRRU0Vb” title=”” add_link=”true”]

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar