Annons
Annons

Scent of Paris

Le Labo and Aesop have really nice stores in Paris - well worth a visit when your are in town.

Under September månad kan du hos Le Labo köpa den tillfälliga kollektionen, City exklusives med dofter inspirerad av världsstäder. Doften för Paris, Vanille 44 blev en favorit i hård konkurrens med Tokyo´s Gaiac 10. Man kan uppehålla sig en bra stund i den fina butiken på 7 Rue Froissart.

Annons

Även Aesops butik är fantastisk fin, med en industriell fond med fönster mot innergården.

Shades of Paris. Pics by me.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (11)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar