Annons
Annons

Seasonal update in the bedroom

Pure white bedding for Spring.

Nybäddat i vit bomullsatin som ger lyxig hotellrumskänsla.Det finns ingenting som fångar vårljuset som krispigt vita lakan. Och känslan av en nybäddad säng är oslagbar. Jag varvar mörkgrå påslakan med vita dito och växlar från mörkt ombonat till ljust efter säsong och däremellan efter humör. Det är få inredningsattribut som gör så stor skillnad som textilier. Strukturer, färg och möjligheten att mixa, addera och förändra. Men lakan och bäddningen är såklart så mycket mer än ett estetiskt uttryck. Det ska ju kännas bra också. Faktiskt det viktigaste att man sover gott, även om ett ”enbart” skönt bäddset faktiskt aldrig skulle få ta plats i min säng – OM jag inte samtidigt gillade det estetiska uttrycket.

Annons

Jag fick faktiskt frågan alldeles nyligen om vad som är skönast att sova i, linne eller bomull?  Och insåg då att jag provat en del –  av i mitt tycke de allra snyggaste och finaste påslakanen. Jag menar förstås Vi. Vi är två som delar den här sängen – och har helt olika tycke och smak gällande vad som faktiskt är skönast. ”Han” har inte så mycket att säga till om alla gånger om vad som bäddas. Men tycker. Det gör han. Jag återkommer med ett inlägg – där vi utvärderar sovkomforten på våra favoriter. Vi jämför linne, tvättad bomull och satin. Håll utkik efter kommande inlägg med mina bästa bädd- och köptips!

Nu är det snart dags för go´natt och sköna drömmar!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (21)
PINNA (1)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar