Annons
Annons

Signatur Dinner Club

Middag med vänner i nya köket Signatur Sandell Marbodal. Sponsrat inlägg i samarbete med Marbodal.

Här kommer fler bilder från köket när inredningen var på plats och dukning stod färdig inför förra veckans mysiga middag. Det här jobbet var inget annat än ett drömuppdrag! Att få styla det här härliga köket med känslan av att komma hem till mitt vardagsrum och bjuda in trevliga middagsgäster. Inför middagen var Thomas Sandell på plats och berättade mer om tanken bakom det nya köket som går under namnet Signatur Sandell Marbodal.

Annons

Som alltid är det vansinnigt intressant att höra hur nya koncept och samarbeten växer fram. Thomas berättade bl a hur han inspirerats av Italienska kök som byggde just på fristående komponenter. Där spisen står för sig, arbetsytorna bildar en egen ö i förlängningen av matbordet och ett ärvt vitrinskåp i en annan del av rummet fixar förvaringen. Den där avslappnade känslan som bjuder in till härlig samvaro och suddar ut linjerna mellan kök och vardagsrum. Köket han har ritat är även inspirerat av praktiska restaurangkök, med moduler på ben, något som ger ett lätt luftigt intryck och gör inredningen möblerbar.

En dagbädd i köket. Absolut! Här kan sällskapet ta igen sig innan middagen medan kocken jobbar. 

Jag gillar verkligen kökets generösa volymer och kubistiska formspråk. Färger och materialval mixar man själv efter eget tycke. Något som kan ge köket ett allt ifrån minimalistiskt yttryck helt i vitt, (med vit marmor, vita fronter och vit inramning av benkonstruktionen) till ett brokigt lapptäcke där färger och material blandas. Valet är ditt. Liksom utformning där du möblerar upp rummet med kökets komponenter. Något som sätter mer prägel på ditt hem än ett traditionellt kök uppställt efter väggen.

Nästa gång det vankas middag så får det här köket flytta hem till mig minsann.

Och kvällen sen! Helt fantastiskt sällskap och en stor eloge till kocken Paul Kühlhorn som tillagade en spännande meny på plats. Här kan du se lite glimtar från middagen.

Sponsrat inlägg i samarbete med Marbodal. Glas, porslin, bestick och bordslinne kommer från Duka Kitchen Life, vattenglas och karaffer från Menu.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar