Annons
Annons

Signatur Sandell Marbodal

Kök i ständig förändring . -Sponsrat inlägg i samarbete med Marbodal.

Här är några sneakpeeks på Marbodals nya premiumkök Signatur Sandell Marbodal. Marbodal_Signatur05 Köket är som namnet antyder framtaget i samarbete med arkitekten och möbelformgivaren Thomas Sandell. Ett nytt koncept med fristående komponenter som man använder för att möblera upp sitt kök – mer med känslan av ett ”vardagsrum” och utifrån sina egna behov och förutsättningar. En dröm för den inredningsinstresserade som kan placera de olika delarna helt efter eget huvud och sätta sitt eget signum på köket. Inför lanseringen kommer jag att få styla upp köket och bjuda in till en middag lagad av mästerkocken Paul Kühlhorn. Här nedan ser ni min skiss inför middagen.

Annons

Mood_Signature_Club Mitt mood: Modernt och grafiskt som mjukas upp med textilier och personliga detaljer. En spännande meny med japansk touch kommer att serveras på det svarta porslinet.

Köket innan min styling. Jag är väldigt förtjust i färgskalan där stativen finns att få i Vitt, Kalk, Lera och Terra. Så fint i kombination med de olika materialmötena och kökets härliga volymer! Fler bilder från köket och middagen kommer inom kort.

Inlägg i samarbete med Marbodal.

Pressbilder Marbodal, Moodboard by me.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (38)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar