Annons
Annons

Silent statement

Fantastic_frank_birkagatan Fantastic Frank_Birkagatan Fantastic Frank Birkagatan_matplatsFantastic_Frank_birkagatan_kök Fantastic Frank Birkagatan Sovrum

Fredag och helg igen. Ett skönt sätt att starta första arbetsveckan på. Jag ska försöka återuppväcka semesterlunken för en helg. Även om det är allt annat än tid i soffan som väntar med hockeyträningar och vinterlek.

Annons

Vi har dessutom blivit nyblivna dvärghamsterägare, eller Viggo har. Men det involverar hela familjen till max. Snart får ni tips om hur man inreder en stilren hamsterbur här på bloggen…. Näh, skämta bara… 😉

Denna fredag inspireras jag återigen av Fantastic Frank. Detta objekt på Birkagatan uttrycker den där allra mest självklara enkelheten, som jag inspireras av om och om igen. Vackra grå nyanser och ett fåtal utvalda detaljer som skapar minimalistiska stilleben. Jag gillar´t.

Fin helg till er!

Inspirational interior via Fantastic Frank, styling Linnea Salmén, photographer Joakim Johansson

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar