Annons
Annons

Simple as that

907_12_10_lr907_12_04_lr907_12_01_lr

Detta rum är den perfekta inspirationen när man behöver pausa från nya intryck. Enkelhet, vita väggar och vackra golv.

Gillar kökets släta anspråkslösa uttryck trots att detaljer är väl genomtänkta. Som skåpväggen som står fri utan passbitar. Här har arkitekterna låtit rummets pampiga proportioner med rymlig takhöjd och höga fönster tala för sig själv. Resultatet känns så självklart – ett rum i harmoni.

Annons

Interior by DRDH Architects found via Studio Nayawith thanks!

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar