Annons
Annons

Simple bedroom update

Some sneak peeks from this weeks interior-in-progress. The bedroom is updated with a varm wallcolour and a new bedskirt and textiles in layers.

En sängkappa ger sängen en ny karaktär i en handvändning. Denna kappa i linne kommer från Bemz i modellen Loose Fit Urban som ger sovrummet en skön avslappnad look. I veckan inreder jag ett visningshus där en behaglig dämpad färgskala och mjuka textilier i lager på lager sätter stilen. Fortsättning följer…

Annons

Linne, ull och stickade strukturer i en skön ombonad mix och en färgskala helt i min smak.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (11)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar