Annons
Annons

Simple living – create the look

Kinfolk magazine är den främsta inspirationskällan till ett enkelt och tidlöst uttryck. Nu släpper de boken The Kinfolk Home – Interiors for slow living. Missa inte! Förbeställningar kan göras här.

Att skapa det där enkla tidlösa uttrycket som man inte tröttnar på ger ett lugn och en känsla av harmoni. I en värld med ständigt nya intryck och frestande nyheter är det dock lättare sagt än gjort att hitta de rätta balansen.  Att ge hemmet tid att växa fram. Här spelar äldre ting en stor roll för den genuina känslan. Ett ärvt bord med kärleksfull patina, gammalt udda porslin. Äkta material som blir vackrare med åren.

Annons

Ett fint exempel är FORMBRUKETs serie Vera Novis, en kollektion som de tagit fram i samarbete med Smålands Skinnmanufaktur. Enkla former, trä och läder. Dagbädden står högt, högt upp på min drömskelista.

Artilleriet_Ghost_sofa

Gervasonis soffa Ghost i sitt enkla vita linneöverdrag är en annan favorit. Perfekt stylad tillsammans med vintage pall, en enfärgad pläd och den tidlösa PJ lampan. Här är min lista på fina basprodukter som lägger grunden till en tidlös inredning. Perfect simplicity!

 

[sc_product_set id=”AU58F44OcFri4tRRU0WX” title=”” add_link=”true”]

Inspirational pics Shaker list/Artilleriet, The Kinfolk home book/Amazon, Inspiration from The Kinfolk Home Tours/photography Luisa Brimble, Daybed Vera Novis/RUM.21, the Ghost sofa perfectly styled at Artilleriet

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar