Annons
Annons

Simple living

STIL_INSPIRATION__Summer_simplicity_livingroomSTIL_INSPIRATION_Details_Simplicity

Idag har varit en sån´där helt ljuvligt varm sommardag. Vi har spenderat en hel lång lat dag ute på altanen. För varma för att orka ta tag in något projekt utan bara  funderat över olika lösningar på solskydd, typ segelduk eller liknande för att få lite svalka över utemöblerna. Därtill närt drömmen om en pool för svalkande dopp. För man vill ju bara inte gå in.

Annons

Desto mer uppskattar jag vår helt neutrala och naturliga inredning inne med det vita sofföverdraget som känns luftigt svalt när vi till sist kryper upp i soffhörnet under kvällen. Trollhasselkvistarna i urnan står troget som stillsam dekor på soffbordet. Ett riktigt lat-mans vardagsrum där jag inte rör ett finger för att piffa och fixa under semestertiderna. Simple living.

Pics from my living room.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar