Annons
Annons

Simple white kitchen inspiration

IMG_7765 IMG_7772 IMG_7768 IMG_7812 IMG_7767

 

En rad trevliga möten och intressanta diskussioner kring sociala medier, bloggar, Instagram, strategier och passion har fått mig att reflektera lite över mitt eget flöde.  Min blogg, min inspirationsventil. Här hamnar allt som inspirerar mig här och nu. Som får mitt hjärta att ta ett litet extra skutt. Inlägg, på inlägg som ser ut och känns väldigt mycket som tidigare inlägg. Det är då mitt hjärta skuttar mest. Den där röda tråden. Så tydlig. När man gillar det man gillar om och om och om igen… Den känslan.

Annons

Så tog mitt hjärta ett jätteskutt när jag såg dessa bilder från Ivelinas kök. Igenkänningen på ett enkelt uttryck som vi sett så många gånger. Avskalat, men med den där varma personliga touchen. Lurviga fällar på Bertoia stolarna, ett ommålat gammalt bord och den spretiga lampan som stör på ett skönt sätt. Jag gillar!

Forever love.

Inspirational simple white kitchen by Ivelina/FriChic

 

[sc_product_set id=”AVCJVoQ4cFri4tRRU0YW” title=”” add_link=”true”]

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar