Annons
Annons

Simple white table setting

STIL_INSPIRATION_2_White_table_Setting

Annons

Den vackra keramiken från K.H Wurtz hade gärna fått ta plats på mitt vinterbord. Temat är dock helt klart. Vit keramik eller enkelt vitt porslin, vitt linne och inslag av blekt grå nyanser tillsammans med med vintergrön dekor.

De målade smörknivarna är ett DIY tips som jag gjort för Livet hemma. Ett snabbpyssel för att förstärka det enkla vita  uttrycket på julbordet.

Inspirational pics 1 K.H Wurtz, 2,3,4 via my Pinterest/Christmas, 5 Lyngby dinnerware, 6 Edblad, 7 DIY styling by me, photographer Sara Medina Lind for IKEA Livet hemma, 8 K.H Wurtz ceramics

 

[sc_product_set id=”AVGbVqNjaO6unACwTmya” title=”Shoppa detaljer till det vita bordet via My homes sökmotor” add_link=”true”]

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar