Annons
Annons

Simplicity.

House on Gotland by Etat Arkitekter.

1etat-arkitekter-rasmus-norlander-house-on-gotland3etat-arkitekter-rasmus-norlander-house-on-gotland 4etat-arkitekter-rasmus-norlander-house-on-gotland 2etat-arkitekter-rasmus-norlander-house-on-gotland Drömhuset och en minimalistisk inredning helt i min smak.

etat-arkitekter-rasmus-norlander-house-on-gotland

Jag har haft alldeles för lite tid att försjunka i de bästa av inspirationsdepåer på sistone; favoritmagasinen. Men under semestern hinns det åter med. En hög magasin packades som sig bör med i resväskan och jag blev återigen påmind om detta ljuvliga hus på Gotland, ritat av Etat Arkitekter. Ett reportage om huset finns att läsa i stilsäkra Norska Nytt Rom #55.

Annons

Huset. Gotland. Drömmen om den allra enklaste uttrycket. Så välgjort och smakfullt kombinerat i minsta detalj. Materialvalen, genomsiktslinjerna och samspelet med naturen utanför. Allt.

Om jag fick flytta in så skulle jag lova på heder och samvete att bara ta in det allra nödvändigaste för att uppleva och njuta av enkelheten precis så här. Hay´s Frame table och tillhörande bänk, Tom Dixons Off Cut pallar och en lampa i en enkel Frama sockel har satt stilen. En minimalism med ett Japanskt/Skandinaviskt uttryck. Lågmält men ändå så starkt.

House on Gotland by Etat Arkitekter, Photographer Rasmus Norlander. Pictures via Divisare.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (28)
PINNA (62)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar