Annons
Annons

Simplicity love

My latest work for IKEA Livet hemma, where I use the classic cube shelf as a room divider for a compact living tip. I really love this pure and simple look.

ikea_kallax_inspiration_1 Det här är en stil som jag känner mig väldigt hemma med. Enkelt, avslappnat och lite av en kreativ studio känsla. En stil som man enkelt kan applicera oavsett rumsliga förutsättningar. En mobil möbel med dubbla funktioner gör det dessutom enkelt att möblera om och förändra rummet efter behov. Bra compact-living tips!

Annons

ikea_kallax_inspiration_2 ikea_kallax_inspiration_3Förvaringsmöbeln är IKEAs version av den klassiska kubhyllan, här i en ny turkosgrå nyans. Känns härligt vårfräscht tillsammans med vitt. Hela produktlistan hittar du i inlägget på Livet hemma.

Styling by me, photographer Ragnar Ómarsson for IKEA Livet hemma

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (16)
PINNA (3)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar