Annons
Annons

Simply elegant

Today´s inspiration via Fantastic Frank and this lovely apartment for sale.

Fantastic_Frank_Luntmakargatan_kitchen_2Fantastic Frank_Luntmakargatan_livingroomFF_Luntmakargatan_window Fantastic_Frank_Luntmakargatan_bedroom

Så fint! Mina toner, grått, beige och vitt och en inspirerande enkel elegant inredning i den här lägenheten till salu på Luntmakargatan i Stockholm.

Fantastic_Frank_Luntmakargatan_kitchen_1

&Traditions Mass Light NAF5 som hänger över bänken i köket är favoriter som verkligen kommer till sin rätt mot den putsade väggen. Jag inspireras dessutom väldigt av de tunga gardinerna som ramar in och mjukar upp intrycket i vardagsrum och sovrum. För första gången på många, många år längtar jag efter just tunga gardiner inför höst och vinter. En av mina inrednings cravings just nu. Ett annat kommer jag återkomma till i ett senare inlägg…

Annons

Fin måndagkväll till er! <3

Inspiration from Fantastic Frank, styling Linneá Salmén, photographer Mikael Axelsson. Found via Studio Nayawith thanks! 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar