Annons
Annons

Simply stylish interior

MOHV_Upplandsgatan_Hemnet_Inspo_2 MOHV_Upplandsgatan_Hemnet_Inspo_1 MOHV_Upplandsgatan_Hemnet_inspo_3 MOHV_Upplandsgatan_Hemnet_1 MOHV_Upplandsgatan_Hemnet_inspo_4 MOHV_Upplandstagan_Hemnet_inspo_vardagsrum MOHV_Upplandsgatan_Hemnet_Inspo_Bedroom

Älskar den finstämda pudrigt pastell-grå färgskalan mot de ljusa brädgolven. Snyggt stylat med enkla blickfång och detaljer i perfekt harmoni.

Här fastnade jag hos Hemmet inspiration i bästa söndagslunk – när jag egentligen ska både vika tvätt och ta tag i räkenskaperna… Huh! Snart så…

Annons

Inspirational pics from this beautifully styled apartment for sale at MOHV/via Hemnet Inspiration

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar