Annons
Annons

Skogsta – Solid wood IKEA news

IKEA_SKOGSTA_Augusti_news_4 IKEA_SKOGSTA_Augusti_news_3 IKEA_Skogsta_Augusti_news_2 IKEA_Skogsta_augusti_2015_1 IKEA SKOGSTA_bench Man skulle kunna tro att jag är köpt av IKEA, så många inlägg som fylls av deras nyheter just nu. Men icke. Däremot är jag uppriktigt glad över den genuina känslan i flertalet av de fina kollektionerna som ligger i pipen. Som den här – Skogsta en serien helt i Akacia trä. Skärbrädor kan man ju aldrig få för många utav och bänken och det långa bordet är riktigt, riktigt fina!

Annons

Och stylingen sen. Underbar. Älskar kombon betong, grått och trä.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar