Annons
Annons

Sneak-peek from today

STIL_INSPIRATION_DIY_Vittsjö

Här är ett hörn av IKEAs satsbord Vittsjö som jag uppdaterat med en ny bordsskiva av kalkstensinspirerade klinkerplattor till dagens fotografering. Ett superenkelt snabb-fix om man vill ha en lite ruffare look än glasskivan som ingår i originalutförandet. Dagens tips!

Annons

Ha en superfin ny vecka! Kram

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar