Annons
Annons

Soft autumn shades for your walls

Jag säger ja tack till den här inspirerande färgskalan i höst. Enfärgat är definitivt min melodi och Boråstapeters nya kollektion med linnestruktur kan bli riktigt fin på väggen. Rummet får ett mer ombonat uttryck med den textila strukturen. Snyggt stylat här med lite rustikare inslag.

Annons

linen-shadow-blue-borastapeter-husligheter Linen_Shadow_Blue_borastapeter-husligheter6 Linen_Lavender_Blush_borastapeter-husligheter5 Linen_Jade_borastapeter-husligheter5 Linen_Jade_borastapeter-husligheter8

Pressbilder på Boråstapeters kollektion Linen, via Husligheter, with thanks!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar