Annons
Annons

Soft minimalism

Fearonhay_Harbour_Edge_house_LivingroomFearonhay_Harbour_Edge_house_1 copy Fearonhay-Harbour_Edge_house_Bathroom_dining_area Harbour-Edge-House-Fearon-Hay-Simon-Wilson-Est-Living.Bathroom

White, wood, natural and some black accents.

Den här inredningen innehåller verkligen receptet för en soft minimalistisk stil och många favoritelement. Enkla, avskalade linjer. Vita ytor. Få möbler och detaljer. En Privaté 0204 matta med sina rustika fransar som detalj och en lurvig fårfäll på den strama soffan. Det svarta badkaret är mitt drömkar Vieques, design Patricia Urquiola för Agape.

Annons

Lovely weekend inspo via EST living, pictures from Fearon Hay, photography Simon Wilson

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar