Annons
Annons

Softness and light

STIL_INSPIRATION_Cooee_ball_Vase

Runda former och mjuka material kan sammanfatta helgens dokumentation när vårljuset tittade in.

De små vaserna från Cooee design är favoriter här hemma med sitt mjuka runda formspråk och sammetslena yta. Har du inte dragit fingret över en sådan ännu, så gör det nästa gång du har möjlighet. Det är magiskt.

Annons

Dagbädden står kvar på sin tillfälliga postering framför fönstret. Den är egentligen aningen för stor när vi ska börja springa ut och in genom altandörren, men mysigare plats finns inte. Så jag får väl helt enkelt plocka med den ut på dagarna så att jag inte snubblar över den…

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar