Annons
Annons

Someone´s new dream home

Uggleviksgatan_7_fasadDrömhuskänsla.Uggleviksgatan_7_balkongUggleviksgatan_7_detaljUggleviksgatan_7_golvNu säljer ESNY ett antal lägenheter i den här fastigheten där man själv får sätta sin prägel på insidan. Helt omöjligt att inte bli charmad av husets karaktär. Drömhus någon?

Apartments for sale by ESNY

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar