Annons
Annons

Spring fresh – Shop the look

Vårfavoriter i vitt, blått och svart trä.

Nu finns Ellos sortiment via My homes sökmotor. Här hittar jag flera favoriter för en vårfräsch look hemma.  Påslakanset Candice i tvättat linne, underlakan från Dirty limen, Elegant och tidlös vattenkaraff Barby från Georg Jensen.

Annons

Gråblå bomullsmatta Dayton i sliten look, snygga svarta skärbrädor Mango Square och Oblong från Day Home, dörrstopp Day Doorstopper

Inspirational pic Spring simplicity still life by Sara Medina Lind

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar