Annons
Annons

Spring garden inspiration

 
Trädgårdssäsong. Wiiihiii. Avslutade veckan med ett besök på Zetas Trädgård där aprilvädret bjöd på strålande
sol mixat med regnskurar. Jag tog skydd undan regnet i det underbara orangeriet och drömde mig bort en stund…
Några bilder från besöket hittar du bl a här, här och här.
 
Så här i början av säsongen ligger mycket fokus på materialval och inredningsdetaljer. Jag funderar över stengolv i vårt orangeri. Terracotta känns stort. Tegelgolv och patinerade krukor. Till det enkla utemöbler, som IKEAs Tärnö – ett riktigt fint budgetalternativ för balkong och trädgård och en trädgårdsslang helt i grått från Garden Glory.
 
 
 
Inspirational pics for my spring garden: 1 my own | Sand cherry in bloom, 2 IKEA Livet hemma, 3, 4 via my Pinterest | Plants and Garden,


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar