Annons
Annons

Spring light

And the desire for a seasonal update.

STIL_INSPIRATION_Spring_light_Livingroom_2Lördagens ljus. Vårvinter och ljusare dagar. Likt en flyttfågel om hösten när jag flyttar runt saker hemma blir jag ivrig att göra om lite igen så snart ljuset återvänder. Nu inför helgen åkte tavelväggen ner för ett luftigare, mer avskalat uttryck. Ett par tavlor hamnade på golvet och ska få sällskap av egenhändigt tillverkad minimalistisk ”konst”. Måste bara lösa upphängningen först.I veckan svarade jag på frågor i en intervju om säsonguppdateringar hemma och funderade lite över vad jag faktiskt gör. Tidigare har det varit ett säkert vårtecken när jag bytt från mörkgrått till vitt överdrag på soffan och mörka fårskinn har ersatts av ljusa dito. Men den ljusgrå linneklädseln har ersatt som ett slags mellanläge. Så nästa drag blir istället att bädda med ljusa textilier i sovrummet intill. Och, ja vårkvistar. Letar fortfarande efter den där perfekta körsbärskvisten – för Instant vårkänsla. Än så länge så har det varit lite för tanigt ris för min smak.Hejdå tavelvägg. Åter till en enklare och luftigare känsla.

Annons

Instapics from this weekend.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (10)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar