Annons
Annons

Spring white

Inspired by the all white String monter styled by Lotta Agaton.

STIL_INSPIRATION_String_white_9 STIL_INSPIRATION_String_white_8 Vitt, vitt, vitt. Ljusterapi och vårkänslor i Strings monter på mässan. STIL_INSPIRATION_String_White_6 STIL_INSPIRATION_String_White_7 Med de nya plåthyllorna känns ett compact kök med öppen förvaring i String moduler helt självklar. Ljuvlig styling med vita nyanser som avlöser varandra.

Annons

Lotta Agatons styling av Strings monter tillhörde precis som vanligt en av favoriterna på mässan. En stor dos inspiration och stark längtan efter ljust och fräscht. Framförallt vill jag åter slå ett slag för monokroma inredningar. Det är så effektfullt och behagligt med en sammanhållen harmonisk färgskala ton-i-ton. Det är min melodi helt enkelt.

På lördag är jag åter ute på mässan. Då kommer jag tillsammans med ELLE Decorations Svante Öqvist och superstylist Tina Hellberg att delta i ett samtal kring inredning och trender. Vi håller till på Design Talks scenen i C-hallen mellan 13-14. Kom gärna förbi och säg hej! Mer information kring programmet hittar du här.

Instapics by me

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar