Annons
Annons

Style by Annie

 
 
Jag har visat Annies bilder här många gånger tidigare. Hon är verkligen en av mina allra största stilförebilder. Önskar så att jag själv hade förmågan att bibehålla den stramt minimalistiska looken rakt igenom.

Annons

Men jag grottar in mig och myser till det med prylar i lager på lager – och visst kan jag trivas bra i min röra – men det är väl också just därför jag njuter i fulla drag av Annies stilrena enkelhet. Alltid med toksnygga, noga utvalda basprodukter och inredningsdetaljer. Less is more.

 
I have shown Annies pictures here many times before. She is truly one of my greatest style role models. Wish so that
I had the ability to maintain the austere, minimalist look throughout. But I caves me in and cuddles with the stuff in layers – and yes,
I can thrive well in my mess – but that’s also exactly why I enjoy the full features of the stylish simplicity in Annie’s home.
Always with sleek, carefully selected basic products and interior details. Less is more.
 
 
 
Photos by Annie Lindgren
via Annies Pinterest | All is pretty | Rum för Två

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

7 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar