Annons
Annons

Style inspiration

from The Line apartment in SoHo.

full_ED_CH_v3_TENFOLD_bed large_ED_CH_v3_TENFOLD_unmade_bed large_ED_CH_v3_TENFOLD_couch The_line medium_ED_CH_v3_TENFOLD_picture medium_ED_CH_v3_TENFOLD_bathroom_1

Exklusivt med en lite bohemisk avslappnat touch. Jag vill flytta rakt in varenda gång jag ser bilder från The Lines våning i SoHo. Jag antar att jag inte är den enda som känner så! Det handplockade sortimentet med textilier, inredningsprodukter och vintage fotokonst samlat i en drömlägenhet. Ett toppenkoncept på alla plan. Här finns bilder från tidigare inlägg från The Line apartment.

Annons

Inspirational pictures from The Line, see the whole story from The apartment here

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (46)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar