Annons
Annons

Style preference

Simple perfection in fashion designer Anna Valentines lovely London apartment - featured in the latest issue of ELLE Decoration.

Jag har bloggat om det här minimalistiska köket och rummen förut med hänvisning till den perfekta enkelheten signerad DRDH Architects. Och den här lägenheten är verkligen en av de vackraste jag vet. Så självklar och inspirerande stilpreferens, modedesigner Anna Valentine.Se hela det inspirerande reportaget i senaste numret av ELLE Decoration. Man vill verkligen bläddra igenom dessa bilder på hela uppslag.Styling Luanne Toms, Photographer Elsa Young/Frank Features

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (19)
PINNA (354)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar