Annons
Annons

Styling av citybalkongen

Bilder från förra veckan när vi inredde en liten citybalkong inför sommaren.

Pictures for IKEA Livet hemma, photographer Sofi Sykfont.

Förra veckan hängde jag på den här balkongen. Jag (eller, eh min arbetsinsats) och all inredning var vinsten i en tävling på Instagram. Alltid lite pirrigt att komma hem och inreda för en verklig person – till skillnad från en studiostyling där man inte behöver ta direkt hänsyn till en nyttjades personlighet eller ett rums fysiska förutsättningar. Men också så mycket roligare med ett riktigt case, där inredningen ska nyttjas och levas med. Jag hoppas vinnaren får en riktigt fin sommar på sin balkong!

Annons

Bilderna ovan dokumenterades för bloggen Livet hemma, där vi också visar en film som beskriver inredningen och tankarna bakom. Inlägget i sin helhet hittar du här.

Här nedan några Instapics från inredningen och innergårdens makalöst fina stensättning. Hur fint var inte det fiskbensmönstrade trädgårdsgolvet och kombinationen av såväl storgatsten, grus och kullresten.

Balkongen tillhörde en trevlig liten lägenhet med det lilla köket i direkt anslutning till grönskan utanför. För att förstärka sambandet mellan inne/ute så följde vi upp balkongmattan med en matta i samma stil inne i köket.Vit lavendel – en av sommarens favoriter!

Compact living på citybalkongen med alla funktioner samlade på liten yta. På den här bilden saknas blomsterstegen med alla ljuvliga kryddväxter. Och för den som undrar efter att ha sett filmen – vi kompletterar alla krukor med fat. Ett måste på balkongen med hänsyn till underliggande grannar!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (35)
PINNA (133)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar