Annons
Annons

Stylish scented candles

On my wishlist.

ikea_vinterbad_inpiration_3

Fina doftljus är den perfekta klappen. Snygga som inredningsdetalj och självklara stämningsskapare. Här är några favoriter som jag gärna skulle hitta i små paket under jultallen här hemma på julafton. Inspirationsbilden ovan gjorde jag tillsammans med fotograf Anna Malmberg för det här badrumsinlägget på Livet hemma.

Annons

Ouur från Cousu de fil blanc. Stilsäkra förpackningar och spännande dofter från & Other Stories, Hopes samarbete med Agonist Parfums, Hope for courage Nu med 20% rabatt! Och såklart en favorit från BYREDO. Bohemia, Biblioteque eller Tree House står på önskelistan – och en snygg Wick Trimmer, tack!

Styling by me, photographer Anna Malmberg for IKEA Livet hemma

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar