Annons
Annons

Stylist Josefin Hååg

Fantastic_Frank_Josefin_hååg_4 Fantastic_frank_Josefin_hååg_3 Fantastic_Frank_josefin_hååg_2 Fantastic_Frank_Josefin_hååg_6 Fantastic_Frank_Josefin_hååg_5 Fantastic_Frank_Josefin_hååg_7 Fantastic_Frank_josefin_hååg_1

Helgens finaste inredningsinspo hittar vi hos Fantastic Frank i den här lägenheten på Döbelnsgatan. Josefins signum med skrynkligt linne och smakfullt utvalda inredningsdetaljer som bildar vackra stilleben gör sig otroligt fint mot lägenhetens ljusa golv och vitmålade väggar.

Photographer Mikael Axelsson/@mikaelcrative, Stylist Josefin Hååg/@20kvadrat for Fantastic Frank

 

Annons

[sc_product_set id=”AU_BcufscFri4tRRU0Xe” title=”” add_link=”true”]

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar