Annons
Annons

Summer house simplicity

STIL_INSPIRATION_Summer_house_simplicity STIL_INSPIRATION_Summer_house_Simplicity_2 STIL_INSPIRATION_Summer_house_Simplicity_5 STIL_INSPIRATION_Summer_house_Simplicity_3

På semestern försöker jag verkligen att koppla av och koppla bort det där konstanta behovet att inreda och fixa lite. Men yrkesskadad som jag (tydligen är) så har jag svårt att släppa det helt. Det har hänt att jag bytt ut bilder i ramar på hotellrum för att få estetisk ro under en vecka. En aaaaning överspänd kanske… Numera väljer jag därför (om möjligt) hotell och övernattning som tilltalar mig, ju mer avskalat desto bättre. Då finns det liksom färre saker som kan störa mitt sinne. Desto mer njuter jag av inspirationen där den ges. Så det är väl både bra och dåligt att inte kunna stänga av. 🙂

Annons

I sommarstugan vid sjön som min morfar byggde när mamma var liten är känslan densamma. Jag njuter till fullo av naturen utanför och de välkända upptrampade stigarna. Enkelheten finns där, men ååh vad jag kan drömma om att slipa golv och måla kök och möbler med ett lager vitfärg eller kanske i grått… Stolarna förses med fårskinn istället för färgglada dynor och sängarna bäddas i enfärgad mjuk bomull eller skrynkligt linne.

I år huserar vi i den nybyggda lilla sovstugan bland klipporna ovanför sjön. Med den ljuvligaste utsikten och den där enkelheten som ger sinnesro. Vit panel (som jag är så där lagom trött på där hemma) ger sommarhuset ett ombonat lugn. En gammal IKEA favorit, lampan Antifoni intill sängarna med utdragbar förvaring, enkla vitmålade pallar som sängbord och en rad kroklister på väggen. Allt man behöver. Korgväskan, även den från IKEA fungerar som min handväska i sommar.

Iphone pics by me

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar