Annons
Annons

Summer lovin´

The morning routine and the beauty in everyday things.

Sommarmorgon. Efter löprundan. Energipåfyllning deluxe. Nu ska jag verkligen försöka hålla i mina goda sommarrutiner. Just nu känns det inte svårt alls.

Morgonvy från rundan runt Holmen.

Tricket med att investera i nya träningskläder när man behöver en nystart. Fungerar varje gång. Tipsade om Filippa K´s soft sport i det här inlägget. Fyndade tights, topp och underbara benvärmare på rean. Ska bo i dem i sommar.

Annons

En annan sak som jag glädjs åt i mitt sommarrus är altangolvet som vi färdigbehandlade med Sioo förra sommaren. Perfekt ljusgrått nu. Och matchar mina sköna rulldynor perfekt.

”It is up to you to see the beauty in everyday…” 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (8)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar