Annons
Annons

Summer. Pool life.

ikea_POOL_LOUNGE_inspiration_1

These photos were taken a wonderful day this past spring. I dream myself back to this lovely place and go into the holiday mood a week early …

ikea_POOL_LOUNGE_inspiration_1ikea_POOL_LOUNGE_inspiration_2

Även om man inte har en drömpool som den här så kan en fräscht vit inredning på uteplatsen ge härliga semestervibbar. Modulsoffan Äpplarö, här med krispigt vita dynor och handdukarna Salviken fixar hotellkänslan. Hela produktlistan hittar du i dagens inlägg på Livet hemma.

Annons

Ett fin ljus trätrall förstärker det sommarfräscha uttrycket. Jag har fått många frågor om vår altan efter det här inlägget. Vi har en liknande ljust grå nyans som här ovan. Som på tidigare uteplatser så har vi använt Sioo behandling. Alltid lika nöjd med resultatet.  Här hittar du mer information. Och nej, detta är inte ett sponsrat inlägg. Ett av mina bästa tips bara! Skön söndag!

Styling by me, photographer Anna Malmberg

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar