Annons
Annons

Summer white bedding

STIL_INSPIRATION_Bedroom_White_Summer_Beach_house_Bedding

Ett sommartecken: När bäddningen går i vitt.

STIL_INSPIRATION_Summer_White_Bedding_Beach_houseSTIL_INSPIRATION_Bedroom STIL_INSPIRATION_Edblad_hanger STIL_INSPIRATION_Bedroom_Details

Jag växlar mellan skrynkligt linne och dessa favoriter i mjukaste bomull från Beach House Company. ”As soft as your favourite T-shirt”. Det går inte att bädda mjukare än så här.

Annons

I sovrummet har jag även plockat in mina gamla Tolomeo lampor istället för de svarta industriinspirerade arbetslamporna för ett mer avskalat uttryck. Så glad att jag behöll dessa, tänkta till Attefallshuset så att jag kunde plocka in dem igen!

Fotografiet över sängen har visats i otaliga interiörbilder här tidigare, det är taget av fotograf Tobias Regell. En storfavorit, vars galleri får en att drömma om fotokonst en masse´. Kroklisten kommer från Edblad.

 

[sc_product_set id=”AVSR3UwaWlbMuBeRTBGs” title=”Shoppa stilen via My Homes sökmotor” vertical=”false” add_link=”true”]

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar