Annons
Annons

Summerhouse for sale

Alexander_White_Gotland_1Alexander_White_Gotland_2 Alexander_White_Gotland_3 Alexander_White_Gotland_4 Alexander_White_Gotland_5 Alexander_White_Gotland_6 Alexander_White_Gotland_7 Alexander_White_Gotland_8 Alexander_White_Gotland_9 Alexander_White_Gotland_10 Alexander_White_Gotland_Sovrum_11Alexander_White_Gotland_Details

Jag har bloggat om det här fantastiskt fina huset på södra Gotland tidigare. Älskar det enkla uttrycket, materialvalen och interiörens minimalistiska formspråk. Därtill det öde läget. En sommarhusdröm som nu är till salu här, hos Alexander White.

Annons

A simply beautiful Summer house dream for sale here.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar