Annons
Annons

Summerlife

Holiday at home means lazy days here.

You will find me here.

Det enkla sommarlivet. Vardagsrummet ute. Älskar det.

Grånat trä, betong och grönska. Slappt och avslappnat. Jag blir lätt liggandes här i soffan en bra stund efter att frukosten är intagen.

Annons

Planerar saker lite ”på håll”. Googlar växter till trädgården och samlar inspiration till ett kommande inredningsjobb. Liiite motvilligt, men måste ändå erkänna att inspirationen börjar krypa på. Önskar mig lite ”sämre väder” så att jag utan att missa semesterkänslan i solen kan sätta mig i bilen och bege mig till Stockholm på en liten inspirations- och inköpstripp… Morgonens plan som blev uppskjuten till e m… Semesterliv.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (16)
PINNA (36)

2 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar