Annons
Annons

Sunday home tour

A simple and stylish, yet playful interior by Septembre Architecture.

est-living-hubert-apartment-david-foessel-12 est-living-hubert-apartment-david-foessel-113  Simple and stylish.est-living-hubert-apartment-david-foessel-10est-living-hubert-apartment-david-foessel-1 est-living-hubert-apartment-david-foessel-7est-living-hubert-apartment-david-foessel-2

Jag föll omedelbart för det enkla, direkta uttrycket i inredningen och utformningen av den här studiolägenheten i Paris. Stilsäkert och nedtonat, men med intressanta arkitektoniska lösningar som badrummet med placering intill den vackra fönsterväggen där spegelväggen ger en visuell effekt av att hemmet fortsätter och den inbyggda klädkammaren som sträcker sig bakom sovrum och badrum. Gillar även hur golven återanvänts och sätter stil och känsla i de olika rummen.

Annons

Du hittar hela reportaget och fler bilder hos Est Living.

Design Septembre Architecture, Photography David Foessel

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (4)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar