Annons
Annons

Sunday in bed

The perfect mood for a grey, rainy day

ikea_MORGONDIMMA_inspiration_2

Söndag i sängen. Ja lite så blev den här regntunga söndagen. På allra bästa vis. Med datorn i knäet och ostörd tid att avsluta veckans jobb. Gå igenom mejlboxen och därtill förbereda för bloggflytt. Snart bär det av till ny adress. På tisdag närmare bestämt – håll utkik här för att hänga med på nya bloggäventyr!

Annons

Bilden är från ett jobb för Livet hemma som fotograf Ragnar Ómarsson som vanligt fångade med en magisk känsla. Se hela inlägget här.

Styling by me for IKEA Livet hemma

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar