Annons
Annons

Sunday inspo

This simple white industrial space furnished with a personal mix of design icons.

stiligt_fabriksliv_sovrum stiligt_fabriksliv_belysning_sovrum stiligt_fabriksliv_hall_fovaring

En gammal fabrikslokal helt i vitt inredd med en personlig mix av designmöbler. Ja, tack! Så behagligt med de råenkla väggarna som fond och drömmen om vita studiogolv spritter till liv igen.

stiligt_fabriksliv_matplats

Jag gillar särskilt den enkelt industriella looken på köket med moduler med öppen förvaring. Känner allt mer för den köksutformningen med fristående komponenter snarare än en platsbyggd förvaringslösning. Det ger en avslappnat intryck och en personligare inramning. Samma tanke som i Marbodals nya Signatur kök som jag stylade tidigare i veckan.

Annons

Fler bilder från den gamla industrilokalen och reportaget i sin helhet hittar du här.

Styling Lise Septimius Krogh, photo Kristian Septimius Krogh for ELLE Decoration

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (8)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar