Annons
Annons

Sunday inspo – harmonious living

We decorated a harmonious room with kimonos made by IKEAs linen fabric in my latest work for Livet hemma.

Den här känslan. Ett enkelt och harmoniskt uttryck utan krångel. Det är en inredningsidé och stilmässig preferens som jag strävar efter att uppnå i mina inredningar och i mitt hem. Jag mår väldigt bra av lugnet det ger när ögonen och sinnet kan vila från överflödiga intryck. Här är bilder får mitt senaste jobb för IKEA Livet hemma. Inför våra inredningar som vi gjorde tidigare i våras under Design Week i Milano lät vi sy upp kimonos av linnetyget Aina. Vi gjorde 4 olika modeller med olika karaktärer till våra olika rum. Att ”inreda” med plagg och personliga detaljer är ett enkelt sätt att skapa en dekor som både blir funktionell och skapar en fin känsla till rummet. Och just kimonos är såväl en vacker dekor som ett skönt och praktiskt plagg.

Annons

Linne. Alltid lika skönt att vila ögonen på.

Kimonon, lika fin som vackert blickfång på väggen som skönt och praktiskt plagg.

Inlägget i sin helhet hittar du här. Ha en fortsatt fin Söndag! Kramar

Styling by me, photography Ragnar Ómarsson, stylist assistant and model Alicia Sjöström

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (26)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar