Annons
Annons

Sunday mix

italiensk_charme2 italiensk_charme7

Black, white, grey and brown. floor_marble_herringbone 12289471_812945778815810_8828224783128701104_n

And things that I need. A stove with a fire, when the storm roar outside and growing acorns.

Går igenom inspirationsmappen och hittar idel bruna nyanser och inredningar med älskade klassiker som Artemides lampa Tolomeo, ekollonvaser och fiskbensmönstrade golv…

Annons

När jag trodde att jag längtade efter något nytt så landade jag i same old-same old facket. Igen. Gillar´t. 

Inspirational pics: 1,2 Italian charm via Mad go Bolig, Wooden bowl/Menu, Stove via Kinfolk/Sarah Rowland, Herringbone marble + wood, Acorns and beautiful brown shades found via Margret de Vries /@ouiouistudio

[sc_product_set id=”AVF5XZYlaO6unACwTmx0″ title=”” add_link=”true”]

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar