Annons
Annons

Sunday mood.

STIL_INSPIRATION_Sunday_mood

Or humble?

I want it all. More hours a day to do everything I want. That means more work, being both a ”doer” and a ”spreader”. (something I think a lot of after an interesting conversation at the Plaza Interior birthday party earlier this week) Being a mother in the ice-cold hockey rink warmed by a proud warm heart. Give the neglected garden a little love. Just be. And cuddle on the couch wrapped in the arms of the one I love. Find new inspiration. Making up with the old. Create something. Complete anything…

Annons

A bunch of thoughts today when I have a discussion with myself about my precious time. What to do? I don´t really know. But Sunday it is.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar